Hossein Pazirik Madiapart
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
M: 070 425 2830

Lite tips och råd inför köp av en kvalitetsmatta!

purchase-tips

Lite tips och råd inför köp av en kvalitetsmatta!

Hossein Pazirik Madiapart förklarar här mycket kortfattat vad som främst gäller, när en kund kommer in för att köpa en orientmatta.

1) Den första frågan gäller vilken färg på mattan som kunden har önskemål om.
Hossein svarar: En mattas färgsättning bestäms i första hand om vilken grundfärg mattan har. Grundfärgen är den färg som inlagda färgmönster i mattan läggs ovanpå. Det betyder att om en orientmatta har många motiv i olika färger så blir ögats upplevelse den att man kanske får ett helhetsintryck av mattan, som baseras på de färger som de pålagda mönstren i mattan har. Men en mattas färgsättning utgår alltså från den grundfärg som orientmattan har.

2) Den andra frågan som är viktig är var i boendet som mattan skall placeras.
Hossein svarar: Det här är ett viktig fråga, eftersom ett förväntat stort slitage kräver hög kvalitet. PM Orientmattor har genomgående en mycket hög kvalitet som vi kan garantera, eftersom orientmattor är vår specialitet och vi har ett unikt kunnande.

3) Den tredje frågan är priset eller kanske bättre uttryckt - den prisklass som kunden har i tankarna.
Hossein svarar: Självklart är det här för kunden en viktig fråga, som jag bäst kan besvara med att jag rekommenderar kunden att komma in och personligen diskutera med PM Orientmattor om bästa orientmattan till ett pris som passar kunden.


Det finns många fler obesvarade frågor.
Hossein är beredd att ge all den experthjälp han kan förmedla. Kom in i butiken på COOP FORUM i Brunna och lyssna på Hossein. Få - om ens några - kan ge så utförliga svar på frågor om mattor.

"Ett besök lönar sig!"