Hossein Pazirik Madiapart
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
M: 070 425 2830

Hossein berättar om PM Orientmattor

I Iran är traditionen den att mattillverkning förblir en släkttradition, vilket innebär att kunskaperna förädlas från generation till generation.

Familjen Sattarvandi har i mer än 50 år arbetat i branschen för orientmattor. Verksamheten har varit på international nivå, men man har de senaste åren byggt upp en synnerligen mycket välrenommerad verksamhet i Sverige. År 2000 etablerades verksamheten i Upplands-Bro i Brunna. Butiken öppnades inom COOP FORUM i den s.k. "Gallerian", dvs i Entrèhallen. Nu finns vi i Bålsta business park, Håtunavägen 8
PM Orientmattor kan nu fira 20-årsjubileum i Brunna, vilket resulterat i att man under åren etablerat mycket goda personliga kontakter och referenser samtidigt som man blivit erkänt uppskattad för all den kunskap om orientmattor, som man förmedlat i samband med köp av en orientmatta. För PM Orientmattor är fackkunskap om orientmattor en hederssak. Och självklart innebär det att man sätter kundens önskningar i fokus.

about-us

För PM Orientmattor är köp av en orientmatta ett seriöst åtagande gentemot varje kund. Det är helt enkelt en hederssak för PM Orientmattor att bemöta varje kund med största respekt och att ge ansvarsfull, personlig rådgivning. Det kallar vi för köp med garanti.


Är ett köp av en orientmatta aktuellt?

PM Orientmattor har en mångårig, gedigen kunskap om den orientaliska mattans historia och vad som skiljer i kvalitet från matta till matta. Välkommen in i butiken till PM Orientmattor, Bålsta business park, Håtunavägen 8 och ta del av all den kunskap om orientmattor, som Pazirik besitter. När ett köp blir aktuellt så får Ni den personliga garantin och det personliga, trevliga bemötandet, som är en självklarhet från PM Orientmattor till varje kund.

Välkommen in i butiken.
Ett besök lönar sig!